Evaluator de Competențe Profesionale

.

Cu bucurie, anunțăm o nouă sesiune a cursului autorizat ANC de Evaluator de Competențe ProfesionaleVă invităm astfel să luați parte la un program de specializare complex și intensce se va desfășura în perioada aprilie - mai 2017, în Cluj-Napoca.

Cursul de Evaluator de Competențe Profesionale (COR 242405) este un curs de specializare ce se adresează cu preponderență practicienilor din departamentele de HR, celor care desfășoară procese de recrutare și selecție, instituțiilor care au ca scop certificarea de competențe, dar și persoanelor care doresc să își dezvolte abilități suplimentare de evaluare a competențelor (manageri, team lideri, profesori, educatori etc.).

ECP CJ-2016

Competențele sunt seturi de cunoștințe, comportamente și atitudini ce permit obținerea de rezultate superioare la locul de muncă. Evaluatorii de Competenţe Profesionale sunt persoanele care pregătesc instrumente de evaluare, realizează și asigură calitatea procesului de evaluare şi certificare a competențelor candidaților ce doresc recunoaşterea calificărilor şi a competenţelor dobândite la locul de muncă sau în procese de învătare formală sau non-formală.

Structură

Cursul presupune 64 de ore de formare, organizate în 4 module, desfășurate după cum urmează:

 • Modul I: 21 - 22 aprilie 2017
 • Modul II: 5 - 6 mai 2017
 • Modul III: 19 - 20 mai 2017
 • Modul IV: 26 - 27 mai 2017

Este un program dinamic, ce urmărește să ofere atât cadrul teoretic, cât și cel practic pentru însușirea de cunoștințe și dezvoltarea abilităților și competențelor necesare desfășurării activității de evaluator de competențe:

Etapele-procesului-de-evaluare-de-competente

La finalul formării, se organizează un examen cu reprezentanți ANC. Pentru obținerea certificatului, este obligatorie parcurgerea tuturor celor 4 module.

Beneficii

În calitate de participant la acest curs:

 • vei şti cum să elaborezi instrumente de evaluare adaptate diferitelor competențe și profesii, plecând de la analiza postului sau de la profesia specificată în codul COR;
 • vei cunoaște pașii de urmat în organizarea unei sesiuni de evaluare de competențe;
 • vei realiza un proces de evaluare corect;
 • vei lua decizii realiste în procesele de recrutare și selecție sau de succesorat, unde candidații sunt în competiție pe baza competențelor profesionale;
 • vei obţine certificatul de specializare Evaluator de Competențe Profesionale - cod COR 242405, recunoscut de MMFPS şi MECI, atât în țară, cât și în UE.

Important:

Acceptarea în formarea pentru profesia de Evaluator de Competențe Profesionale este condiționată de două criterii de selecție:

 1. studii superioare finalizate
 2. minim 1 an experiență într-un post ce implică evaluarea de personal

Detalii organizatorice:

 • Numărul maxim de participanți: 14 persoane/sesiune
 • Data limită de înscriere: miercuri, 19 aprilie 2017

Cursul este organizat de furnizorul de formare profesională a adulților Hum Management Consulting - conform autorizației 12/1721/14.08.2015.


Testimoniale

Unul din cele mai importante crezuri ale mele este faptul că poți considera un demers ca fiind de succes, atunci când așteptările și standardele setate sunt depășite. Participarea la cursul de Evaluator de Competenţe Profesionale nu doar că mi-a demonstrat acest lucru, ci mi-a și întărit convingerea că pasiunea, împărtășirea de cunoștințe și relevanța informațiilor transmise sunt, fără doar și poate, apanajul trainerilor de la ATU Consulting și al cursurilor oferite. (...)
Recomand acest curs celor care lucrează în HR (dar și celor care vor să se îndrepte spre acest domeniu) și care vor să învețe sau să își consolideze cunoștințele legate de evaluarea competențelor pe diferite roluri și în diferite tipuri de organizații. Dincolo de asta, acest program este și un proces de învățare despre noi înșine.
Mulțumesc, ATU Consulting, și să ne revedem cu bine cât de curând!

Andreea KARACSONY, HR Specialist (Catalysts Software România)

Cu siguranță, acest curs de Evaluator de Competenţe Profesionale îl voi așeza pe raftul cu experiențe frumoase. Am întâlnit un climat pozitiv, de încredere, cu un ritm de învățare și experimentare potrivit. Informații clare, structurate, oameni care au împărtășit din experiență, întrebări, oglinzi care mi-au arătat mai clar cine sunt. Toate acestea, asezonate cu simțul umorului, traineri pregătiți și calzi și participanți deschiși. Mai pe scurt: AWESOME!
Vă mulțumesc pentru tot ce ați oferit. Cu siguranță, ne vom revedea!

Cristina MITRICĂ, HR Consultant & Recruiter (Groupama)


Pentru mai multe detalii despre condițiile de eligibilitate, tematica completă, costuri și înscrieri, vă invităm să ne contactați.

Solicită Ofertă

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume, Prenume(*)
Informații lipsă

Companie
Invalid Input

Email(*)
Adresă invalidă

Telefon(*)
Număr telefon lipsă

Solicit ofertă pentru(*)
Subiectul mesajului

Mesaj(*)

Acord informare(*)
Bifați una dintre variante.

Sunt de acord să primesc pe email noutăți despre evenimente, oferte și cursuri derulate de ATU Consulting.

Cod de verificare(*)
Cod de verificare
  RefreshCod invalid

Trimite

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: