Consilier pentru Dezvoltare Personală

.

Anunțăm cu bucurie deschiderea înscrierilor pentru o nouă sesiune a cursului de specializare autorizat ANC de Consilier pentru Dezvoltare Personalăsesiune ce se va desfășura în perioada februarie 2018 - iulie 2018, în Cluj-Napoca.

Dacă îți face plăcere să fii printre oameni și să lucrezi cu și pentru oameni, dacă ești genul de persoană căreia îi place să participe la optimizarea vieții celorlalți, atunci acest program poate fi de interes pentru tine. Persoanele invitate să îl urmeze au ca obiectiv principal în activitatea de zi cu zi relațiile interpersonale (resurse umane, management, educație, asistență socială etc.).

CDP-CJ-2015

Consilierul pentru Dezvoltare Personală este un NOU standard ocupațional (COR 242324), ce oferă instrumentele și viziunea necesare pentru a consilia persoane în parcursul lor de viață. Consilierul pentru Dezvoltare Personală lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, oferind cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce împiedică evoluția personală și/sau profesională.

Structură

Cursul presupune 150 de ore de formare, organizate în 6 module, desfășurate după cum urmează:

 • Modul I: 23 - 25 februarie 2018
 • Modul II: 9 - 11 martie 2018
 • Modul III: 27 - 29 aprilie 2018
 • Modul IV: 11 - 13 mai 2018
 • Modul V: 22 - 24 iunie 2018
 • Modul VI: 6 - 8 iulie 2018

Este un program interactiv, ce urmărește să ofere atât cadrul teoretic, cât și cel practic pentru însușirea de cunoștințe și dezvoltarea abilităților și competențelor necesare desfășurării activității de consiliere pentru dezvoltarea personală:

CDP-structura

La finalul formării, se organizează un examen cu reprezentanți ANC. Pentru obținerea certificatului, este obligatorie parcurgerea tuturor celor 6 module.

Beneficii

În calitate de participant la acest curs:

 • te vei dezvolta personal
 • îți vei îmbunătăți capacitatea de înțelegere și gestionare a relațiilor interumane (atât profesionale, cât și personale)
 • îți vei dezvolta abilitățile de facilitator în problemele interumane
 • vei învăța tehnici și instrumente eficiente de rezolvare a problemelor și de gestionare a conflictelor
 • vei obţine certificatul de specializare Consilier pentru Dezvoltare Personală - COR 242324, recunoscut de MMFPS şi MECI, atât în țară, cât și în UE
 • îți vei îmbunătăți activitatea profesională, fiind în situația de a putea exercita activitatea de Consilier pentru Dezvoltare Personală în calitate de liber profesionist
 • ai șansa de a-ți schimba traseul în carieră sau de a-ți diversifica sursele de venit

Important:

Acceptarea în formarea pentru profesia de Consilier pentru Dezvoltare Personală este condiționată de două criterii de selecție:

 1. studii superioare finalizate
 2. evaluare psihologică a personalității

Detalii organizatorice:

 • Numărul maxim de participanți: 14 persoane/sesiune
 • Data limită de înscriere: miercuri, 21 februarie 2018

Cursul este organizat de furnizorul de formare profesională a adulților Hum Management Consulting - conform autorizației 12/331/04.04.2014.


Testimoniale

O minunată călătorie în universul interior. Șase luni de aventuri efervescente printre emoții, gânduri și resurse spuse prin tehnicile învățate. E un curs lung, greu, mare, cuprinzător și raportul costuri-beneficii e în favoarea celui ce alege să facă acest curs.

Valentina Cenan, iunie 2017

Cursul a fost foarte informativ, m-a ajutat să aflu o serie de lucruri despre mine și despre alți oameni. Structura permite accesul la curs și a persoanelor din alte orașe cum este cazul meu, fără a provoca o schimbare drastică a programului.

Alex, septembrie 2017

Cursul de Consilier pentru Dezvoltare Personală mi se pare foarte util. Nu știam la ce să mă aștept și am fost plăcut surprinsă de multitudinea de informații, tehnici și metode prin care poți să te cunoști, să te înțelegi,  să te dezvolți și să interacționezi cu ceilalți. Acum am o viziune complexă asupra mea și asupra vieții. Mulțumesc!

Anonim, septembrie 2017


Pentru mai multe detalii despre condițiile de eligibilitate, tematica completă, costuri și înscrieri, vă invităm să ne contactați.

Solicită Ofertă

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume, Prenume(*)
Informații lipsă

Companie
Invalid Input

Email(*)
Adresă invalidă

Telefon(*)
Număr telefon lipsă

Solicit ofertă pentru(*)
Subiectul mesajului

Mesaj(*)

Conform GDPR, avem nevoie să știm dacă ești de acord să te ținem la curent cu evenimentele, oferte cursuri și newsletter-ul ATU:(*)
Bifați una dintre variante.

Cod de verificare(*)
Cod de verificare
  RefreshCod invalid

Trimite

Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait