Consilier pentru Dezvoltare Personală

.

Înscrierile pentru ultima sesiune a cursului de specializare autorizat ANC de Consilier pentru Dezvoltare Personală s-au încheiat. Dacă dorești să participi la un program la fel de bogat în informații, poți opta pentru un alt curs pentru dezvoltare personală organizat sub forma a 16 ateliere, cunoscut sub denumirea de „Kit de călătorie prin... viața mea!”. Pentru mai multe detalii despre Atelierele pentru Dezvoltare Personală, accesează website-ul HUMANCO.

CDP-CJ-2015

Consilierul pentru Dezvoltare Personală este un NOU standard ocupațional (COR 242324), ce oferă instrumentele și viziunea necesare pentru a consilia persoane în parcursul lor de viață. Consilierul pentru Dezvoltare Personală lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, oferind cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce împiedică evoluția personală și/sau profesională.

Structură

Cursul presupune 150 de ore de formare, organizate în 6 module. Este un program interactiv, ce urmărește să ofere atât cadrul teoretic, cât și cel practic pentru însușirea de cunoștințe și dezvoltarea abilităților și competențelor necesare desfășurării activității de consiliere pentru dezvoltarea personală:

CDP-structura

La finalul formării, se organizează un examen cu reprezentanți ANC. Pentru obținerea certificatului, este obligatorie parcurgerea tuturor celor 6 module.

Beneficii

În calitate de participant la acest curs:

  • te vei dezvolta personal
  • îți vei îmbunătăți capacitatea de înțelegere și gestionare a relațiilor interumane (atât profesionale, cât și personale)
  • îți vei dezvolta abilitățile de facilitator în problemele interumane
  • vei învăța tehnici și instrumente eficiente de rezolvare a problemelor și de gestionare a conflictelor
  • vei obţine certificatul de specializare Consilier pentru Dezvoltare Personală - COR 242324, recunoscut de MMFPS şi MECI, atât în țară, cât și în UE
  • îți vei îmbunătăți activitatea profesională, fiind în situația de a putea exercita activitatea de Consilier pentru Dezvoltare Personală în calitate de liber profesionist
  • ai șansa de a-ți schimba traseul în carieră sau de a-ți diversifica sursele de venit

Important:

Acceptarea în formarea pentru profesia de Consilier pentru Dezvoltare Personală este condiționată de două criterii de selecție:

  1. studii superioare finalizate
  2. evaluare psihologică a personalității

Cursul este organizat de furnizorul de formare profesională a adulților HUMANCO - conform autorizației 12/331/04.04.2014.


Testimoniale

O minunată călătorie în universul interior. Șase luni de aventuri efervescente printre emoții, gânduri și resurse spuse prin tehnicile învățate. E un curs lung, greu, mare, cuprinzător și raportul costuri-beneficii e în favoarea celui ce alege să facă acest curs.

Valentina Cenan, iunie 2017

Cursul a fost foarte informativ, m-a ajutat să aflu o serie de lucruri despre mine și despre alți oameni. Structura permite accesul la curs și a persoanelor din alte orașe cum este cazul meu, fără a provoca o schimbare drastică a programului.

Alex, septembrie 2017

Cursul de Consilier pentru Dezvoltare Personală mi se pare foarte util. Nu știam la ce să mă aștept și am fost plăcut surprinsă de multitudinea de informații, tehnici și metode prin care poți să te cunoști, să te înțelegi,  să te dezvolți și să interacționezi cu ceilalți. Acum am o viziune complexă asupra mea și asupra vieții. Mulțumesc!

Anonim, septembrie 2017

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: