Learning and Development crafting - întâlnirea #4

.

de Alexandra MIF

Sketch LD - intalnirea 4-01

Întâlnirile lunii aprilie au continuat pentru comunitatea L&D crafting cu o nouă sesiune în care am discutat despre modul în care putem transfera exercițiile pe care le desfășuram până nu demult în sala de training în mediul online. În acest sens, ne-am concentrat atenția pe a descoperi care sunt cele mai utile și prietenoase tool-uri pe care le putem folosi cu încredere în această perioadă.

În plus, am împărtășit din experiențele noastre, cum ne adaptăm activitățile pentru a aduce un nivel cât mai ridicat de implicare din partea participanților și, mai ales, am înțeles că este absolut firesc să ne setăm așteptările (mai ales cele de la noi) astfel încât să putem performa cât mai eficient, având în vedere prezentul pe care îl trăim cu toții și condițiile date de acesta. 

200422 Copacul Asteptarilorv2-01

Timpul petrecut împreună a fost valorificat prin abordarea preponderent practică a provocărilor, lucrând atât în grupul mare, cât și în echipe mai mici. Aceste activități au fost cu atât mai valoroase, cu cât am descoperit perspective diferite asupra aceleași tehnici sau aceluiași instrument folosit. În plus, am apreciat informațiile utile venite de la membrii comunității, care au descoperit unele dintre „secretele” bine păstrate ale unor aplicații online.

În cadrul acestei sesiuni, ni s-a confirmat o dată în plus că această comunitate creată încet, dar cu oameni valoroși, rămâne una dintre cele mai frumoase proiecte ale noastre și că reprezintă una dintre ancorele la care putem apela cu încredere fiecare dintre cei implicați. Am plecat cu un bagaj de instrumente utile, pe care le vom putea pune în practică și în această perioadă, dar și după ce acest context se va schimba.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acestuia este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

 

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: