Learning and development crafting - întâlnirea #12

.

de Alexandra MIF, Specialist HR

Infografic 2019 RE 2

Luna Decembrie ne-a adus împreună într-o întâlnire ce a avut ca scop stabilirea strategiei și a obiectivelor proiectului L&D Crafting pentru anul 2020. În această sesiune, Gabriela HUM și membri ai comunității L&D Crafting au evidențiat aspectele de ansamblu, dar și elementele specifice discutate de-a lungul anului 2019.

Sesiunea a început cu un exercițiu de încălzire (warm-up) susținut de Mara POP care ne-a prezentat ludicul ca metodă de învățare prin tehnici de teatru. Astfel, am descoperit cum prin integrarea jocului în activitățile de lucru, se poate facilita o înțelegere mai clară și o abordare mai facilă a provocărilor.

Dincolo de aspectele organizatorice, această întâlnire a fost despre reconectare și descoperire. Uitându-ne în urmă, 2019 a fost mai mult decât oricând despre comunitate și implicare, aspecte pe care ne-am bucurat să le regăsim evidențiate și în feedback-ul primit de la participanții acestei sesiuni.

Urmează un an dedicat creativității, un an în care comunitatea L&D Crafting va continua să ofere organizațiilor implicate noi perspective, susținând învățarea, performanța și inovația.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: