Skip to main content
Jurnal »

Learning and development crafting – întâlnirea #9

30 septembrie 2019
scris de:
Citat 9 LDc

Întâlnirea lunii septembrie a fost despre Coaching ca instrument în învățarea și dezvoltarea angajaților. Am avut plăcerea să o avem invitată pe Maria DOFELDT de la CoachCompanion și să se alăture comunității L&D crafting noi membri.

Împreună am dezbătut ce este coaching-ul în organizații și totodată am discutat despre abordarea și aplicabilitățile lui. Ghidați fiind de analogia cu o barcă, am văzut care sunt elementele ce compun un proces de coaching și am lucrat în mare parte pe stabilirea de obiective și adresarea de întrebări. Pe parcursul sesiunii am pus accentul pe dezvoltarea unui mindset de lucru pozitiv, focusul fiind dezvoltarea potențialului angajaților.

Am plecat acasă cu confirmarea că acest instrument este unul util în organizații, fiind o componentă importantă în programele de L&D. Reușita acestui proces este conferită de parteneriatul dintre coach și coachee, fiind o resursă în optimizarea și maximizarea potențialului uman prin atingerea obiectivelor stabilite.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Recomandă și altora