Skip to main content
Jurnal »

Learning and development crafting – întâlnirea #7

30 iulie 2019
scris de:
Citat 7 LDc

 Am trecut deja de mijlocul celui de-al doilea an de viață a proiectului ce stă la baza comunității de L&D din Cluj-Napoca! Am avut plăcerea ca la întâlnirea lunii iulie să discutăm cu Ileana FRITEA de la Banca Transilvania despre Comunicare și Neuroștiințe.

Am aflat mai multe despre cum funcționează creierul nostru atunci când intră în contact cu diverși stimuli. Ca urmare, am înțeles modul în care ne impactează situațiile evaluate ca fiind dificile și care sunt reacțiile pe care le avem la locul de muncă și nu numai. În urma întâlnirii, am conștientizat resursele și limitările pe care le avem, inițiind procesul spre o mai bună înțelegere a noastră și a celor din jur. Experiența invitatului nostru a fost transpusă în exemple concrete, iar trimiterile spre cercetările din neuroștiințe au adus un plus de valoare subiectului abordat.

 La finalul întâlnirii, am plecat acasă cu un bagaj de instrumente utile pe care să le punem în practică atunci când suntem puși în contexte stresante sau situații în care performăm în împrejurări cu miză mare personală și profesională. Am luat cu noi o perspectivă nouă asupra modului în care pot fi realizate programe de L&D prin care să îi ghidăm pe colegii din organizațiile noastre spre o mai bună gestionare a emoțiilor, în situații de interacțiune cu clienții sau prezentări în fața unei audiențe.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Recomandă și altora