Learning and Development crafting - întâlnirea #5

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 5 LDc

Întâlnirea lunii mai ne-a adus o tematică mai puțin cunoscută: Embodiment. Fiecare din cei prezenți am descoperit împreună ce presupune acesta. Ne-am bucurat să fim ghidați de Alexandra NECHITA de la Steelcase și să analizăm activitățile prin debrifing-uri generoase.

Am pornit prin a seta așteptările și contextele în care Embodiment-ul s-ar putea aplica, iar la final de workshop, am validat unele idei inițiale și am venit cu altele în completare. Astfel, aceste activități ar putea fi aplicate în contexte variate de dezvoltare personală, de inter-cunoaștere, în evenimentele de team building. Totodată, exercițiile din cadrul întâlnirii noastre pot să fie integrate în activitățile practice din cadrul trainingurilor dedicate celor care interacționează cu clienții, cu publicul larg, pentru cei care reprezintă interfața dintre organizație și mediul extern.

Embodiment este despre conștientizarea propriilor limite în raport cu tine și în interacțiune cu ceilalți, precum și despre depășirea acelor limite prin ieșirea din zona de confort. Vulnerabilitatea, autenticitatea, auto-cunoașterea și relaționarea directă cu ceilalți pot să fie o sursă valoroasă în dezvoltarea noastră personală și profesională. Embodiment este despre experimentarea unei interacțiuni conștiente și despre fructificarea contextelor de auto-analiză. El este în sine o experiență.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: