Learning and Development crafting - întâlnirea #4

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat-LDc-4

În întâlnirea lunii aprilie am discutat despre „Transferul în practică - dincolo de reacție și cunoștințe”.
Invitatul nostru a fost Radu FRITEA, psiholog organizațional și consultant în resurse umane. Alături de acesta ne-am ancorat în metode practice și validate științific ce au ca scop facilitarea aplicării la locul de muncă a celor învățate în training.

Am avut parte de o întâlnire în care s-au adresat întrebări, s-au dezbătut cazuri concrete din practică și s-au analizat o serie de sub-teme din perspective diverse. Răspunsurile au luat o formă clară și aplicativă din partea invitatului nostru, iar membrii comunității au adus completări valoroase și bazate pe experiența proprie.

Am pornit de la premisele că scopul trainingului este de a schimba unul sau mai multe comportamente și că acesta poate fi atins doar prin colaborarea stakeholder-ilor (trainer, L&D, manageri, participanți). Ulterior, am aprofundat factorii de succes pentru transferul în practică: design-ul instrucțional și motivațional, climatul de transfer, intervențiile post-training, managerul susținător și chiar măsurarea în sine a transferului. Suntem dornici să transferăm la locul de muncă cele dezbătute și să revenim la întâlnirile următoare cu insight-urile noastre

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait

Localizare ATU-2018