Learning and Development crafting - întâlnirea #4

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat-LDc-4

În întâlnirea lunii aprilie am discutat despre „Transferul în practică - dincolo de reacție și cunoștințe”.
Invitatul nostru a fost Radu FRITEA, psiholog organizațional și consultant în resurse umane. Alături de acesta ne-am ancorat în metode practice și validate științific ce au ca scop facilitarea aplicării la locul de muncă a celor învățate în training.

Am avut parte de o întâlnire în care s-au adresat întrebări, s-au dezbătut cazuri concrete din practică și s-au analizat o serie de sub-teme din perspective diverse. Răspunsurile au luat o formă clară și aplicativă din partea invitatului nostru, iar membrii comunității au adus completări valoroase și bazate pe experiența proprie.

Am pornit de la premisele că scopul trainingului este de a schimba unul sau mai multe comportamente și că acesta poate fi atins doar prin colaborarea stakeholder-ilor (trainer, L&D, manageri, participanți). Ulterior, am aprofundat factorii de succes pentru transferul în practică: design-ul instrucțional și motivațional, climatul de transfer, intervențiile post-training, managerul susținător și chiar măsurarea în sine a transferului. Suntem dornici să transferăm la locul de muncă cele dezbătute și să revenim la întâlnirile următoare cu insight-urile noastre

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: