Trainers' Summer Camp - Despre training cu impact

.

Trainers’ Summer Camp este tabăra care adună specialiști în domeniul L&D și, timp de 5 zile, oferă cadrul potrivit ca aceștia să se cunoască, să învețe împreună și să facă schimb de informații, experiențe și bune practici. În parteneriat cu HUMANCO și cu sprijinul trainerilor Răzvan GOGA, Delia SFECHIȘ și Gabriela HUM, între 10 și 14 iulie 2019 vom vorbi despre training cu impact.

TSC-mailchimp - Copy

Despre tabără

Unde începe și unde se termină un training? Dar sarcinile unui specialist în învățare și dezvoltare (L&D)? Adesea ne confruntăm cu situații în care trainingul e văzut ca o intervenție magică ce poate, în 8 sau 16 ore, să schimbe comportamente, abilități, atitudini, uneori cultura organizațională. De multe ori, activitatea specialiștilor de L&D este văzută limitativ, doar la livrarea de training și/sau găsirea de furnizori potriviți pentru un anumit topic. Convingerea stakeholderilor cu privire la alocarea unor bugete pentru intervenții relevante, de tip blended learning, cu efect asupra organizației, cu rezultate măsurabile – este încă una dintre sarcinile specialiștilor în învățare și dezvoltare.

Având în focus activitatea unui departament de L&D, ne propunem să lucrăm împreună pentru a stabili modalități de organizare și implementare a acțiunilor de învățare și dezvoltare într-o variantă adaptată organizațiilor și cu impact la nivel individual, de echipă și de companie.

Dincolo de orele în care vom învăța împreună, ne propunem ca acest eveniment să fie și unul de relaxare și împrospătare, un context în care să ne conectăm și, de ce nu, să facem planuri pentru viitor, împreună!

Învățare. Networking. Relaxare.

  • Vei avea ocazia să înveți alături de colegi din domeniul L&D și de traineri cu experiență în domeniul Train the Trainers.
  • Vei avea ocazia să cunoști, să petreci timp și să relaționezi, dincolo de limitele profesionale, cu oameni preocupați de ceea ce înseamnă învățarea la adulți.
  • Vei avea parte nu doar de 5 zile de învățare relaxată, dar și de relaxare efectivă prin yoga, înot, hiking și natură.

Dacă dorești să afli mai multe detalii sau să te înscrii la Trainers' Summer Camp, o poți face accesând ACEST link.

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: