Skip to main content
Jurnal »

Team building de primăvară

28 martie 2019
scris de:
IMG 0950resized

Pe 23 – 24 martie am avut team building-ul de primăvară alături de echipa HUMANCO. Ca activitate, am pregătit pentru colegii noștri o sesiune de Visual Training, condusă de Răzvan GOGA și Dragoș STOIAN. Am petrecut câteva ore sub îndrumarea lor și am aflat despre elementele de bază folosite în acest tip de training, culori complementare și efecte la care putem să apelăm pentru a înfrumuseța povestea noastră desenată.

Sâmbătă, 23 martie, am pornit pe drumul spre Valea Ierii, destinația noastră fiind Baza de Pregătire Crucea Roșie. După ce ne-am cazat și am luat micul dejun, Răzvan și Dragoș ne-au provocat să desenăm câteva elemente reprezentative pentru ultimii trei ani. Ne-am întrecut în grafică, iar apoi am primit mai multe informații despre Visual Training de la cei doi colegi despre elemente de bază (triunghi, dreptunghi, cerc), tipuri de markere și cum să le folosim, culori complementare și elemente de evidențiere și stilizare.

A doua zi am rezervat-o drumeției și am ales traseul până pe Vârful Cornului. Zăpada rămasă pe vârf și printre brazi ne-a oferit peisaje minunate. Ne-am simțit tare bine în cele două zile petrecute împreună, iar timpul a trecut foarte repede.

Mulțumim echipei pentru prezență și implicare!

IMG 1280 - Copy

Și pentru că am avut colegi noi, implicați în programele de internship în PR, cât și în proiectele ATU, i-am rugat să ne povestească cum a fost experiența team building-ului pentru ei:

Raluca TURTICA
Raluca TURTICĂ

Team building-ul la care am participat alături de echipa ATU și HUMANCO a fost și primul team building la care am participat vreodată. Inițial, în ciuda faptului că așteptam cu nerăbdare să văd cum va fi, am avut o mică neliniștire din cauza faptului că nu cunoșteam întreaga echipă, și m-am gândit că există șanse să mă simt „în plus”. Am rămas plăcut impresionată când am descoperit cât de frumos lucrează colectivul, cât de bine organizat este și cât de bine te poți simți în compania unor oameni pe care nu îi cunoști. Am învățat multe lucruri interesante despre design, ne-am jucat, iar totul s-a încheiat printr-o minunată drumeție.
M-am simțit foarte bine, mult mai bine decât aș fi crezut inițial, și tocmai din acest motiv vreau să vă mulțumesc pentru frumoasa experiență pe care am petrecut-o alături de voi.

Raluca TURTICĂ, Intern PR și Comunicare


Ioana CRETU
Ioana CREȚU

Primul pas pe care l-am făcut în familia ATU a fost activitatea de Team Building (primăvară, 2019), noțiune de care auzisem într-un univers distanțat de lumea mea ușor visătoare și, ghici ce, a fost noțiunea care a materializat un vis aparținând omulețului dornic de a-și lărgi orizonturile. Pentru că am cunoscut oameni interesanți, curioși în ce mă privește și, din câte am putut să-mi dau seama, săritori la nevoie și… mai ales săritori la jocul Mafia.

Trecând peste partea cu lucrurile visătoare, pot afirma că am rămas impresionată de căldura dintre membrii ATU&HUMANCO, de prietenia ce înflorește din fiecare cuvânt sau zâmbet (dacă tot e primăvară) și de spiritul extraordinar de echipă, valoare ce adună succesele în fiecare proiect pe care îl desfășoară, acum și cu mine.

Ioana CREȚU, Intern PR și Comunicare


Mulțumim tuturor pentru atmosfera creată în cele două zile petrecute împreună!

Te invităm cu drag să urmărești mai multe fotografii de pe parcursul celor două zile adunate în albumul de pe pagina de Facebook ATU.

Recomandă și altora