Learning and Development crafting - întâlnirea #2

.

de Ioana MUREȘAN, Asistent HR

Citat-John-BAX-960x480

Anul 2019 este despre implicare, despre contribuție și acțiuni cu impact. Astfel, proiectul L&D crafting continuă în acest an într-un interval de timp mai generos, interval în care să aprofundăm subiecte de interes pentru specialiștii în domeniul învățării și dezvoltării organizaționale. Alături de membrii din comunitate, care lună de lună își aduc contribuția la împărtășirea de idei și bune practice, anul acesta vom avea o serie de invitați.

Unul dintre ei este John BAX, care ne-a însoțit în întâlnirea lunii februarie pentru a ne ghida în descoperirea adresării întrebărilor potrivite și în valorificarea calităților și a potențialului uman. John ne-a împărtășit din filosofia sa ca profesionist și din experiența sa ca trainer, consultant și coach. Am avut ocazia să aprofundăm tematici specifice, să investim atenția în ceea ce aparent poate să fie evident, însă peste care putem adesea să trecem cu vederea.

Așteptăm cu interes să punem în practică și să exersăm ceea ce descoperim împreună lună de lună, pentru ca apoi să împărtășim în comunitate intervenții testate și validate!

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: