L&D crafting - întâlnirea #12

.

de Ioana MUREȘAN, Asistent HR

Infografic LDc 2018 - Copy

L&D crafting este un proiect ce se adresează specialiștilor care activează în zona de învățare și dezvoltare organizațională. Acesta împlinește un an de când a luat viață, de când ne inspiră și ne aduce împreună. Proiectul stă la bază formării comunității L&D din Cluj-Napoca și a reprezentant pentru noi toți o oportunitate inedită de a ne cunoaște, conecta, precum și de a ne adapta mai bine practicile organizaționale.

A fost un an în care singurele constante au fost ziua, ora întâlnirilor și timpul de calitate petrecut împreună... zona noastră de confort a fost schimbarea.

Fiecare lună am dedicat-o unei noi tematici, iar dacă în prima parte a anului am avut mai mulți vorbitori din domenii variate la fiecare întâlnire, în cea de-a doua parte a anului ne-am bucurat de întâlniri interactive desfășurate în cadrul mai multor companii ce ne-au fost gazde. Pe parcursul proiectului am dezbătut și am lucrat pe subiecte dedicate optimizării: organizații care învață, facilitarea experiențelor de învățare, atragerea sponsorilor și a participanților în procesul de învățare, precum și despre unele dintre instrumentele cu care lucrăm – analiza de nevoi,  follow-up, return of investment.

Mereu am rămas încărcați cu recunoștință și entuziasm ca urmare a aprecierilor primite pentru inițiativa și scopul acestui proiect, precum și ca urmare a deschiderii de care ne- am bucurat cu toții din partea vorbitorilor, a gazdelor, a fiecărui membru din comunitate. În urmă cu 12 luni ne doream ca la final de an să putem spune că acest proiect a fost o călătorie de succes. Nu putem decât să fim împliniți de fiecare pas împreună și de felul în care ne-am creionat parcursul. Însă călătoria nu se termină aici. Urmează un an al implicării, un an în care comunitatea L&D crafting continuă să își pună amprenta asupra modului în care contribuim la performanța organizațiilor.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a crea o comunitate a specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait

Localizare ATU-2018