Tradiție și noutate: despre HUMANCO

.

creion

Poate ai observat că de ceva vreme, alături de sigla ATU Consulting, a apărut logo-ul unui partener nou: HUMANCO! Deși poate părea o noutate, HUMANCO ne este alături, ca partener tăcut, de 10 ani.

S-a născut în 2008 pentru a facilita accesul la proiectele de învățare și dezvoltare a persoanelor fizice. Între 2010 și 2013 a fost implicat într-un proiect POS DRU prin care am format peste 250 de antreprenori și manageri în competențe antreprenoriale și leadership. Iar cu timpul, a preluat toate cursurile deschise și trainingurile cu certificare ANC pe care le derulăm.

În 2018, anul adaptării, la 10 ani de HUMANCO și 14 ani de ATU, am pregătit o ofertă de servicii adaptate: pentru tine, OMUL, și pentru tine, ORGANIZAȚIA. Începând cu anul viitor, diferențierea va fi mult mai clară. Pe site-ul și pagina de Facebook ATU Consulting vei găsi trainingurile și proiectele pe care le pregătim pentru companii, iar pe site-ul HUMANCO și pe pagina sa de Facebook vei avea acces la traininguri, certificări, ateliere și evenimente dedicate celor care doresc să învețe și să se dezvolte și dincolo de mediul profesional.

Te invităm să ne fii alături în continuarea călătoriei și să alegi ceea ce ți se potrivește!

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: