Learning and Development crafting - Întâlnirea #9: Transferul în practică

.

de Ioana MUREȘAN, Asistent HR

„Knowledge is of no value unless you put it into practice.
Anton Chekhov

iStock-644013004

Începutul de toamnă a marcat întâlnirea cu numărul #9 din cadrul proiectului L&D crafting. Subiectul abordat a fost unul de mare importanță în activitatea specialiștilor L&D - acesta a vizat bunele practici prin care putem să facilităm aplicarea la locul de muncă a cunoștințelor dobândite în training de către angajați.

Pe baza a patru tipologii de cursanți pe care i-am desprins din experiența empirică a comunității, am elaborat câte un plan de acțiune care să se adreseze țintit fiecărei tipologii. Planurile de acțiune vizau aspecte precum canalele prin care putem să implementăm ceea ce ne-am propus, resursele de care avem nevoie, precum și partenerii cheie pe care dorim să îi angrenăm în tot acest proces.

Dacă ar fi să sumarizăm în câteva cuvinte ceea ce a însemnat întâlnirea lunii septembrie, acestea ar fi: atenția acordată procesului post-training, adaptarea la specificul angajaților, transferul în practică sub formă de rezultat al unor parteneriate și eforturi comune.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acestuia este de a crea o comunitate a specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Sursă foto: iStock

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: