Learning and Development crafting - Întâlnirea #9: Transferul în practică

.

de Ioana MUREȘAN, Asistent HR

„Knowledge is of no value unless you put it into practice.
Anton Chekhov

iStock-644013004

Începutul de toamnă a marcat întâlnirea cu numărul #9 din cadrul proiectului L&D crafting. Subiectul abordat a fost unul de mare importanță în activitatea specialiștilor L&D - acesta a vizat bunele practici prin care putem să facilităm aplicarea la locul de muncă a cunoștințelor dobândite în training de către angajați.

Pe baza a patru tipologii de cursanți pe care i-am desprins din experiența empirică a comunității, am elaborat câte un plan de acțiune care să se adreseze țintit fiecărei tipologii. Planurile de acțiune vizau aspecte precum canalele prin care putem să implementăm ceea ce ne-am propus, resursele de care avem nevoie, precum și partenerii cheie pe care dorim să îi angrenăm în tot acest proces.

Dacă ar fi să sumarizăm în câteva cuvinte ceea ce a însemnat întâlnirea lunii septembrie, acestea ar fi: atenția acordată procesului post-training, adaptarea la specificul angajaților, transferul în practică sub formă de rezultat al unor parteneriate și eforturi comune.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acestuia este de a crea o comunitate a specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Sursă foto: iStock

Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait

Localizare ATU-2018