Learning and Development crafting - Întâlnirea #7: Buy-in sponsors și Design Thinking

.

de Ioana MUREȘAN, Asistent HR

It’s not «us versus them» or even «us on behalf of them».
For a design thinker it has to be «us with them»

Tim Brown

design-thinking atu consulting l and d crafting cluj

Luna iulie a însemnat pentru proiectul L&D crafting trecerea într-o nouă etapă. O etapă în care se fac pași mărunți pentru ca acest proiect de suflet să fie preluat de comunitatea care stă la baza lui.

Am deschis sesiunea cu o discuție liberă despre dificultățile pe care le întâmpinăm ca specialiști în L&D atunci când vine vorba de atragerea sponsorilor în susținerea programelor de dezvoltare și învățare din organizații. Ulterior, am experimentat împreună ce înseamnă o sesiune de design thinking pe o tematică anume, fapt ce ne-a oferit un cadru prielnic de colaborare – am înțeles prin empatie și definire, am creat prin generarea de posibile soluții și am ajuns la un rezultat prin prototipare și testare.

Un gând cu care putem să plecăm în minte după o sesiune de design thinking este acela că pe primul loc trebuie să fie înțelegerea celuilalt, că totul se rezumă la un parteneriat cu cei cărora ne adresăm.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acestuia este de a crea o comunitate a specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Sursă foto: ChangeDynamics

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: