Duminica pe Coclauri #41

.

Pe 14 ianuarie ne-am revăzut cu drag pentru a porni împreună spre cea de-a 41-a ediție a Duminicii pe Coclauri și, totodată, prima din acest an. Am plecat de acasă cu un traseu stabilit pe care, însă, l-am adaptat atunci când ideea de a vizita Centrul Național de Pregătire al Crucii Roșii de pe Valea Ierii a răsunat în grup.

DpC41

Vorba este că „cine se trezește de dimineață, departe ajunge” așa că, ne-am conformat și duminică (14 ianuarie) devreme am avut ca punct de întâlnire benzinăria dintre Florești și Gilău, fiind în direcția noastră de mers. Așadar, am plecat înspre Oradea, apoi stânga la indicatorul de Buru, mergem înainte 23,5 km și la indicatorul "Valea Ierii 12 km" am facut dreapta. Am umblat în total 5 km cu o ascensiune totală de 400 metri în două ore, la o temperatură de -10 grade Celsius. Am avut parte de cer senin și zăpadă, reușind să ardem pe acest traseu aproximativ 1200kcal! 

Traseul stabilit poate fi văzut pe GPSies.

Felicitări celor 11 drumeți pentru determinare și pentru că s-au adaptat circumstanțelor!

Să ne revedem cu bine la o nouă Duminică pe Coclauri în luna februarie! Până atunci, vă invităm cu drag să vedeți câteva fotografii făcute de Cătălina, DanielaHerbert, HaneIoana și Luci pe parcursul drumeției din această lună.

Duminica pe coclauri logo

Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait