[Luni de Poveste] Auzim, dar ascultăm?... sau de ce avem două urechi și o singură gură

.

Luni, 30 octombrie 2017, va avea loc ultima noastră întâlnire Luni de poveste...la Cărturești din acest an! Încheiem ediția cu o discuție despre ascultarea activă și o vom avea alături pe Cosmina CÂMPEAN, în același loc drag nouă, Librăria Cărturești (Iulius Mall).

 

Cosmina

Data: 30.10.2017
Subiect: Auzim, dar ascultăm?... sau de ce avem 2 urechi și o singură gură
Trainer: Cosmina CÂMPEAN

„Atunci când vorbim, repetăm ceea ce deja știm.

Dar când ascultăm, s-ar putea să învățăm ceva nou.”

Dalai Lama

Facem din ce în ce mai multe acțiuni conștiente pentru o mai bună comunicare cu cei din jur, pentru că realizăm următorul aspect: calitatea vieții e determinată de calitatea relațiilor noatre. A auzi este un simț, a asculta este o alegere. Și, ca orice alegere, implică asumarea responsabilității. Responsabilitatea să înțeleg ce îmi spune celălalt, responsabilitatea să mă atingă ce aud, responsabilitatea să fiu vulnerabil. Vă invit să auziți o poveste despre ascultare sau să ascultați o poveste despre auz sau, mai bine, să spunem împreună o poveste despre noi și cum ne place să ne conectăm cu ceilalți. 

Vă aștept cu drag,
Cosmina


Cosmina CÂMPEAN are experiență solidă într-o companie multinațională în ceea ce privește orientarea și relația cu clienții. A început să activeze ca trainer organizând traininguri interne, iar în 2015 s-a certificat ca formator. S-a alăturat Echipei ATU și livrează traininguri de Excel și programe personalizate de Customer Care. Este o fire pozitivă și își dorește să-și rafineze în mod continuu competențele și abilitățile de comunicare pentru a transmite informația într-un mod interactiv și atractiv.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția Cosminei CÂMPEAN, găsiți filmarea mai jos (1 h și 51 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste... la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

170920 cover articol LdP 

Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait

Localizare ATU-2018