[Luni de poveste] Din culisele managementului schimbării - paşi în adaptarea la situații noi

.

Luni, 9 octombrie 2017, de la 18:30 la 20:30, vă invităm cu drag la ce-a de-a doua întâlnire din cadrul evenimentului Luni de poveste...la Cărturești. De această dată, Paula OPREA ne va vorbi despre managementul schimbării și despre pașii spre adaptarea la situații noi, la Librăria Cărturești.

Paula

Data: 09.10.2017
Subiect: Din culisele managementului schimbării - paşi în adaptarea la situații noi
Trainer: Paula OPREA

Pentru că fiecare dintre noi trecem prin schimbări - pe plan personal şi profesional - şi, de multe ori, acestea ne iau prin surprindere, ne poate fi de folos să ştim ce reprezintă trăirile şi acţiunile noastre atunci când ne confruntăm cu schimbarea.

În timpul întâlnirii noastre din cadrul evenimentului Luni de poveste...la Cărturești vom afla şi vom dezbate câteva aspecte legate de caracteristicile schimbării, curba schimbării, cum delimităm ceea ce este real în trăirile noastre de ceea ce este doar teamă şi/sau îndoială şi cum acţionăm în raport cu noi înşine şi cu alţii astfel încât să „facem faţă cu brio schimbării”.

Vă aștept cu drag,
Paula


Paula OPREA are o experienţă de peste 10 ani în domeniul resurselor umane şi în cel juridic activând în mediul de business clujean în diferite companii internaţionale. Este formator autorizat COSA din anul 2008 şi în training s-a axat pe livrarea cursurilor care vizează procesele de selecţie şi recrutare, managementul performanţei, abilităţile de prezentare şi de comunicare. Paula este o fire deschisă, se adaptează uşor provocărilor, iar training-ul se numără printre activităţile pe care le-a făcut întotdeauna cu deosebită plăcere, atât în cadrul companiilor în care a activat, cât şi ca trainer extern.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția Paulei OPREA, găsiți filmarea mai jos (1 h și 11 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste... la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

170920 cover articol LdP

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: