[Luni de poveste] Inteligența emoțională la (locul de) muncă

.

Suntem bucuroși să vă invităm la prima întâlnire Luni de poveste... la Cărturești din această ediție! Așadar, luni, 2 octombrie 2017, de la 18:30 la 20:30, Gabriela HUM ne va vorbi despre inteligența emoțională în mediul profesional, în același loc drag nouă - Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Gabi 1920 x 1080

Data: 02.10.2017
Subiect: Inteligența emoțională la (locul de) muncă
Trainer: Gabriela HUM

Inteligența emoțională este un concept umbrelă pus asupra capacității ființei umane de a-și regla impulsurile, de a empatiza cu ceilalți și de a rezista în fața obstacolelor. La baza acestui concept stă emoția și modul în care gestionarea emoțiilor ne ajută să facem față situațiilor de viață. Publilius Syrus spunea că „dacă nu ne conducem noi emoțiile, ele ne vor conduce pe noi”. Emoțiile ne influențează constant modul în care gândim, decidem și acționăm. A ne da voie să le trăim (indiferent dacă ceea ce trăim emoțional este considerat negativ sau pozitiv), etichetarea lor corectă și înțelegerea rolului lor în viața noastră aduce beneficii semnificative în calitatea vieții noastre.

În prima seară de Luni de poveste... la Cărturești vă propun să facem o călătorie în lumea emoțiilor și să înțelegem ce sunt ele, care sunt motivele pentru care ele apar, cum putem să devenim mai conștienți de ceea ce simțim și cum putem folosi emoțiile în favoarea noastră, în special la locul de muncă (dar nu numai). Va fi o seară despre și cu emoții…puse la muncă!

 Vă aștept cu drag,

Gabi


Gabriela HUM este psiholog și trainer, fiind activă în zona de consultanță și dezvoltare personală din 1997. Coordonează echipa ATU Consulting și activitatea companiei din 2004 și e direct implicată atât în strategie, cât și în proiectele desfășurate în firmă. Gabi e pasionată de grupuri și dinamica acestora. Crede cu tărie că relația este cea care stă la baza schimbărilor, creșterii și dezvoltării umane și că învățarea este un proces de descoperire.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția Gabrielei HUM, găsiți filmarea mai jos (1 h și 37 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste... la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

170920 cover articol LdP

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: