Ce am învățat de la participanți - Iunie

.

Luna Iunie a fost și ea plină de traininguri, sesiuni de team building și examene trecute cu bine, iar toate acestea ne-au adus perspective și învățăminte noi. Am învățat unii de la alții și vrem să împărtășim cu voi experiențele trainerilor noștri.

Vă invităm cu drag să descoperiți lecțiile învățate de aceștia în Iunie 2017.

 

Gabriela HUM-2016

Am învățat cât de importantă e încrederea, atunci când nu ai nici o informație, ca toți ceilalți își fac partea lor de treabă și că până la final toți ne atingem obiectivele.
Am învățat diferența între liderul locomotivă și liderul plasă de siguranță (cu ghilimelele de rigoare) și cât de important e să poți face ambele roluri atunci când e nevoie de ele.
Am învățat cât de multă încredere poți primi din partea echipei proprii când știi și poți să le dai imaginea de ansamblu.

Gabriela HUM, Team Building


 În urma Team Building-ului am învățat de la participanți o filosofie de viață care pune în evidență:

Ioana-MURESAN-2017

  • ce înseamnă să fii competitiv, ambițios și să lupți pentru a câștiga, pentru a atinge obiectivul final
  • să fii motivat și entuziasmat de provocări, să nu te lași descurajat de obstacolele întâlnite
  • să ai inițiativă și să îți exprimi creativitatea, să îți lași amprenta personală
  • să te bucuri împreună cu cei din jurul tău, să aduci voia bună și plăcerea de a face lucrurile în ceea ce întreprinzi.

Ioana MUREȘAN, Team Building


Gavril-12-ani-ATU

De la participanți am învățat că se poate face performanță și la pas, nu doar „pe repede înainte”.

Oamenii din echipă sunt importanți, felul cum se simt pe drumul spre performanță și am învățat că se merită să acorzi încredere oamenilor și să îi lași să facă ce știu ei mai bine, să își dezvolte și mai mult abilitățile în care performează.

 

Gavril HABA, Team Building

Meda-GHERMAN-2016


În această lună am învățat de la participanți că umorul poate să îți dea energia necesară pentru a duce la bun sfârșit o sarcină.

Mai mult, am redescoperit că există echipe care se angajează în realizarea sarcinilor cu o determinare care le ajută să depășească oboseala fizică și să dorească să performeze chiar și în absența unei recompense. 

 

Meda GHERMAN, Team Building


Ce-am-invatat-de-la-participanti-ATU

A fi trainer presupune un proces constant și continuu de documentare și învățare. Ca traineri, învățăm mult când concepem și pregătim un program, învățăm când îl livrăm la sală și creștem atunci când ținem cont de evaluările și feedback-urile primite. În plus, de cele mai multe ori, e vorba de un schimb – pentru că, la rândul nostru, aflăm și învățăm de la cei cu care interacționăm pe parcursul trainingurilor. Anul 2017 îl dedicăm învățării reale, conștiente și asumate. Cu acest prilej, le-am propus trainerilor implicați în diferite proiecte ATU un exercițiu de reflecție: după fiecare training să se gândescă și să ne împărtășească ce au învățat de la participanți.

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: