Ce am învățat de la participanți - Mai

.

Iată că a mai trecut o lună și, ca de obicei, este timpul să întrebăm trainerii noștri cu ce impresii și învățăminte și-au încheiat cursurile.

Fiecare training organizat este completat de momente în care învățarea se face bidirecțional. Astfel, nu doar participanții înscriși la traininguri și programe de dezvoltare află lucruri noi, ci și trainerii au ocazia de a-și perfecționa felul de a aborda o problemă sau anumite cunoștințe.

Așadar, vă invităm să descoperiți lecțiile învățate de trainerii noștri de la participanți in Mai 2017:

 

Gabriela HUM-2016

Am învățat că flexibilitatea este obligatorie atunci când lucrezi cu oamenii și că este mereu apreciată.

Am învățat că oamenii iubesc să fie atrași (nu împinși) în procese de învățare și se dedică trup și suflet atunci când găsesc sens în ceea ce învață și/sau fac. De la participanți am mai învățat că limitele și creativitatea nu întotdeauna se exclud reciproc și nu în ultimul rând, am învățat că oamenii au nevoie de timp pentru a se deconecta de la tehnologie și a se reconecta la ei înșiși și la ceilalți.  

 Gabriela HUM, Team Building - Journeys with Story


În acest weekend am învăţat că suntem unici fiecare în felul nostru, dar că uneori avem nevoie de curaj sau de feedback-ul celor apropiaţi ca să recunoaştem acest lucru în noi.

Szerena-SEER-2016

Am învăţat să ne uităm în oglindă şi să ne observăm împreună cu capacităţile, posibilităţile şi resursele noastre. Am învăţat că oricând putem începe ceva nou în viaţă cu acelaşi entuziasm şi bucurie, cum am făcut-o şi prima dată.

Am învăţat că pentru a fi un consilier bun, avem nevoie de curiozitate, răbdare şi empatie faţă de noi şi faţă de ceilalţi.

Şi, în final, am învăţat să ne uităm la viaţa noastră ca la un sistem complex în care recâştigarea şi menţinerea echilibrului este un element de importanţă maximă.  

 Szerena SEER, Consilier pentru Dezvoltare Personală, Modul 2 


Ce-am-invatat-de-la-participanti-ATU

A fi trainer presupune un proces constant și continuu de documentare și învățare. Ca traineri, învățăm mult când concepem și pregătim un program, învățăm când îl livrăm la sală și creștem atunci când ținem cont de evaluările și feedback-urile primite. În plus, de cele mai multe ori, e vorba de un schimb – pentru că, la rândul nostru, aflăm și învățăm de la cei cu care interacționăm pe parcursul trainingurilor. Anul 2017 îl dedicăm învățării reale, conștiente și asumate. Cu acest prilej, le-am propus trainerilor implicați în diferite proiecte ATU un exercițiu de reflecție: după fiecare training să se gândescă și să ne împărtășească ce au învățat de la participanți.

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: