[Luni de poveste] Despre performanță în viața personală

.

Vă invităm cu drag la o nouă întâlnire Luni de poveste... la Cărturești - a cincea la număr!
Luni, 3 octombrie 2016, timp de două ore (de la 18:30 la 20:30), vom vorbi împreună cu Adela HARLIȘCA despre câteva tehnici care ne pot ajuta să fim mai performanți în viața de zi cu zi.

Despre-performanta-in-viata-personala-Adela-HARLISCA-ATU-Consulting-2016

Data: 03.10.2016
Subiect: Despre performanță în viața personală
Trainer: Adela HARLIȘCA

De cele mai multe ori, ne dorim și depunem eforturi să fim performanți la locul de muncă, să fim eficienți și să ne atingem obiectivele.
Dar oare facem același lucru și în viața personală? Ne ghidăm după aceleași principii?

Vă propun să schimbăm decorul pentru conceptele teoretice din mediul de business și să vedem cum le putem aplica în viața de zi cu zi: de la cum ne organizăm spațiul până la a identifica ce tipuri de activități ne „mănâncă” timpul și, implicit, energia, încercând totodată să descoperim împreună care sunt motivele/cauzele pentru care se întâmplă aceste lucruri.

Vă invit așadar să vorbim despre îmbunătățirea performanței în viața personală!

Vă aștept cu drag,
Adela


Adela HARLIȘCA e trainer ATU Consulting, specializată în domeniul îmbunătățirii continue și a eficientizării proceselor. Adela este o fire curioasă, deschisă la nou și preocupată de dezvoltarea continuă. Este pasionată de implementarea logicii în tot ceea ce o înconjoară, îi plac board game-urile și cărțile de dezvoltare personală. Consideră că reușește să se adapteze în orice mediu și să învețe din orice experiență.


Intrarea este liberă, pentru participare vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook aici.


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste... la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Luni-de-poveste-la-Carturesti-ATU-Consulting-2016

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: