[Luni de poveste] Din bucătăria fină a leadershipului

.

Vă invităm cu drag să luați parte la a doua întâlnire Luni de poveste... la Cărturești!
Luni, 12 septembrie 2016, timp de două ore (de la 18:00 la 20:00), Răzvan GOGA ne va vorbi despre ingredientele rafinate ale leadershipului, într-o atmosferă relaxată și relaxantă la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Din-bucataria-fina-a-leadershipului-Razvan-GOGA-ATU-Consulting-2016

Data: 12.09.2016
Subiect: Din bucătăria fină a leadershipului
Trainer: Răzvan GOGA

Majoritatea sistemelor cu care este dotat corpul nostru sunt construite în așa fel încât să ne ajute să găsim hrană, să supraviețuim și să perpetuăm specia. În societatea de astăzi însă, evitarea pericolelor și procurarea hranei nu mai reprezintă principala preocupare. În lumea modernă, progresul în carieră și găsirea fericirii și împlinirii dau de multe ori definiția succesului.

Cu toate acestea, mecanismele interne care ne ghidează comportamentul și ne influențează deciziile încă funcționează la fel ca acum zeci de mii de ani. Încă percepem realitatea din jur în termenii punerii în pericol a stării noastre de bine, mintea noastră primitivă răspunzând cu comportamente de tip „fugi sau luptă” în fața provocărilor din lumea dezvoltată.
Vă invit să privim contextul de mai sus prin ochii unui lider modern de business, care se confruntă cu cel puțin două provocări generate de evoluția accelerată a mediului de afaceri:

  • > 70% dintre angajați își părăsesc locul de muncă din cauza relației cu superiorul direct (sursa: Harvard Business Review)
  • 80% dintre oameni nu sunt satisfăcuți de locul de munca (sursa: Deloitte Shift Index)

Vă aștept cu drag,
Răzvan


Răzvan GOGA este consultant și trainer senior ATU Consulting, cu o experiență de peste 16 ani în vânzări directe, distribuție, management în vânzări și training, dezvoltată în zona telecom și FMCG. Răzvan e pasionat de înot, de sporturi - în general și de lucrul bine făcut. Carismatic, deschis și profesionist, Răzvan consideră că trainingul tradițional combinat cu metodele de învățare alternative pot susține schimbarea care să contribuie la dezvoltarea fiecăruia dintre noi.


Intrarea este liberă, pentru participare vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook aici.


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste... la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Luni-de-poveste-la-Carturesti-ATU-Consulting-2016

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: