[Luni de poveste] Despre învățare și efectele ei

.

Vă invităm cu drag să luați parte la prima întâlnire Luni de poveste... la Cărturești!
Luni, 5 septembrie 2016, timp de două ore (de la 18:00 la 20:00), Gabriela HUM ne va vorbi despre învățare și efectele ei, într-o atmosferă relaxată și relaxantă la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Despre-invatare-Gabriela-HUM-ATU-Consulting-2016

Data: 05.09.2016
Subiect: Despre învățare și efectele ei
Trainer: Gabriela HUM

Învățarea înseamnă schimbare. Învățarea schimbă structura fizică a creierului și determină organizări și reorganizări ale acestuia. Învățarea se întâmplă mereu, conștient și inconștient. Când pregătim un training, adesea ne concentrăm mult mai mult asupra conținutului pe care dorim să îl transmitem și mai puțin asupra manierei în care participanții învață.

În acest atelier, vă propun să ne îndreptăm atenția asupra modului în care învățăm și să descoperim ce înseamnă un proces de învățare reală și care sunt iluziile competențelor noastre.

  • Ce ne motivează să învățăm ca adulți
  • Andragogia și principiile învățării
  • Neuroștiințele învățării
  • Stiluri de învățare vs. Metode de învățare
  • Idei de reținut despre cum învățăm real

Vă aștept cu drag,
Gabi


Gabriela HUM este psiholog și trainer, fiind activă în zona de consultanță și dezvoltare personală din 1997. Coordonează echipa ATU Consulting și activitatea companiei din 2004 și e direct implicată atât în strategie, cât și în proiectele desfășurate în firmă. Gabi e pasionată de grupuri și dinamica acestora. Crede cu tărie că relația este cea care stă la baza schimbărilor, creșterii și dezvoltării umane și că învățarea este un proces de descoperire.


Intrarea este liberă, pentru participare vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook aici.


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste... la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Luni-de-poveste-la-Carturesti-ATU-Consulting-2016

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: