Skip to main content
Jurnal »

Team Building de primăvară ATU 2016

24 februarie 2016
TB-primavara-2016-1

Așteptăm cu nerăbdare primăvara și iată că, puțin mai devreme de perioada calendaristică, respectiv în weekendul 20 – 21 februarie 2016, am fost în Team Buildingul de primăvară al Echipei ATU.

De această dată, ne-am întâlnit o parte dintre colegi la Casa Bucatarului, în Șuncuiuș și timp de două zile ne-am bucurat de gazde minunate, de mâncare bună și companie aleasă.

TB-primavara-2016-1

Team Buildingul ATU a reflectat tare bine ideea de training and beyond. Prima zi a fost dedicată muncii: am înțeles ce sunt și cum ne ajută în business diferențiatorii și ne-am concentrat pe diferențiatorii ATU. Îi mulțumim lui Radu VASILIU pentru intervenție!

TB-primavara-2016-2

Seara, ca de obicei, am petrecut-o jucând Mafia și mimă, râzând și bucurându-ne să petrecem timp vesel împreună. Mai mult, ziua de sâmbătă a adus un motiv în plus de sărbătoare, fiind aniversarea colegei noastre Szeréna.

A doua zi, am fost în vizită la Peștera Vadu Crișului unde după o scurtă prezentare, ne-am echipat cu căști și am parcurs cei 650 m de potecă. Am admirat măreția naturii, răbdarea și tenacitatea cu care, în mii de ani, reușește să facă opere de artă din depunerile de calcar. Am văzut colonia de lilieci ce hibernează de obicei la intrarea in peșteră.

Traseul și track-ul GPS pot fi văzute și descărcate aici.

TB-primavara-2016-3

Ne-am gândit des și la colegii care nu ne-au putut fi alături – unii dintre ei fiind la trainingurile din weekend!

Fiecare reîntâlnire e un prilej de împărtășire, de schimb de idei și perspective între oameni pasionați și diverși – ceea ce ne face să ne simțim tare norocoși că facem parte din aceeași Echipă!

Un sfârșit de săptămână intens și plin cu de toate, dar – cel mai important – cu oameni dragi alături!

Vă invităm să vedeți câteva fotografii de pe parcursul celor două zile pe pagina noastră de Facebook.

Recomandă și altora