Learning and development crafting - întâlnirea #9

.

 de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 9 LDc

Întâlnirea lunii septembrie a fost despre Coaching ca instrument în învățarea și dezvoltarea angajaților. Am avut plăcerea să o avem invitată pe Maria DOFELDT de la CoachCompanion și să se alăture comunității L&D crafting noi membri.

Luni de Poveste...la Cărturești 2019

.

Cu multă energie, ne pregătim pentru evenimentul Luni de Poveste... la Cărturești de anul acesta. Am ajuns deja la a cincea ediție și vă așteptăm timp de patru săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 – 20:30, cu subiecte inspirate din feedback-urile celor care ați participat la ediția de anul trecut.

Banner 1800X640- cover 2019 variantă nouă-01111-01-01

Learning and development crafting - întâlnirea #8

.

 

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 8 LDc

August a fost despre Virtual Training și am avut plăcerea să o avem ca facilitator pe Codruța BURDA de la World Vision International. Iar pentru că trainingul virtual este despre conectarea și dezvoltarea persoanelor aflate în locații diferite, ne-am bucurat să avem alături colegi de la Iași și București.

Learning and development crafting - întâlnirea #7

.

 de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 7    LDc

Am trecut deja de mijlocul celui de-al doilea an de viață a proiectului ce stă la baza comunității de L&D din Cluj-Napoca! Am avut plăcerea ca la întâlnirea lunii iulie să discutăm cu Ileana FRITEA de la Banca Transilvania despre Comunicare și Neuroștiințe.

Learning and Development crafting - întâlnirea #6

.

 de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 6 LDc

Iunie a fost despre Storytelling în compania Paulei BEUDEAN de la Fundația Danis. Așadar, ne-am bucurat să fim introduși în lumea poveștilor aplicate în business, precum și în mediul non-guvernamental.

Learning and Development crafting - întâlnirea #5

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 5 LDc

Întâlnirea lunii mai ne-a adus o tematică mai puțin cunoscută: Embodiment. Fiecare din cei prezenți am descoperit împreună ce presupune acesta. Ne-am bucurat să fim ghidați de Alexandra NECHITA de la Steelcase și să analizăm activitățile prin debrifing-uri generoase.

Learning and Development crafting - întâlnirea #4

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat-LDc-4

În întâlnirea lunii aprilie am discutat despre „Transferul în practică - dincolo de reacție și cunoștințe”.
Invitatul nostru a fost Radu FRITEA, psiholog organizațional și consultant în resurse umane. Alături de acesta ne-am ancorat în metode practice și validate științific ce au ca scop facilitarea aplicării la locul de muncă a celor învățate în training.

Learning and Development crafting - întâlnirea #3

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

citat-Roy-Bennett - Copy

Începutul de primăvară a marcat întâlnirea cu numărul #3 din cel de-al doilea an de desfășurare a proiectului L&D crafting. Într-un cadru non-formal, am discutat împreună cu membrii din comunitatea L&D despre greșelile experimentate în training și ceea ce am învățat în urma lor. Ramona POP, trainer și HR Team Lead, a fost alături de noi pentru a ne ghida în demersul nostru și pentru a ne facilita desprinderea unor concluzii pline de esență.

Trainers' Summer Camp - Despre training cu impact

.

Trainers’ Summer Camp este tabăra care adună specialiști în domeniul L&D și, timp de 5 zile, oferă cadrul potrivit ca aceștia să se cunoască, să învețe împreună și să facă schimb de informații, experiențe și bune practici. În parteneriat cu HUMANCO și cu sprijinul trainerilor Răzvan GOGA, Delia SFECHIȘ și Gabriela HUM, între 10 și 14 iulie 2019 vom vorbi despre training cu impact.

TSC-mailchimp - Copy

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: