Learning and development crafting - întâlnirea #12

.

de Alexandra MIF, Specialist HR

Infografic 2019 RE 2

Luna Decembrie ne-a adus împreună într-o întâlnire ce a avut ca scop stabilirea strategiei și a obiectivelor proiectului L&D Crafting pentru anul 2020. În această sesiune, Gabriela HUM și membri ai comunității L&D Crafting au evidențiat aspectele de ansamblu, dar și elementele specifice discutate de-a lungul anului 2019.

Sesiunea a început cu un exercițiu de încălzire (warm-up) susținut de Mara POP care ne-a prezentat ludicul ca metodă de învățare prin tehnici de teatru. Astfel, am descoperit cum prin integrarea jocului în activitățile de lucru, se poate facilita o înțelegere mai clară și o abordare mai facilă a provocărilor.

Learning and development crafting - întâlnirea #11

.

de Alexandra MIF, Specialist HR

Citat-L-and-D-crafting-template

În luna Noiembrie, am avut plăcerea de a o avea invitată pe Simona VLAD, care ne-a provocat în a revela noi fațete ale experiențelor profesionale, utilizând contextul conceptului de Psihodramă Organizațională și urmărind cum aceasta poate aduce o schimbare fundamentală în dinamica grupului existent la un moment dat în cadrul unei companii.

Team building de toamnă ATU 2019

.

Pe 16 – 17 noiembrie am organizat alături de echipa HUMANCO team building-ul de toamnă, care a devenit un minunat prilej de a ne întâlni în număr cât mai mare. Am îmbinat utilul cu plăcutul și vă invităm cu drag să descoperiți atmosfera celor două zile petrecute împreună.

WhatsApp Image 2019-11-22 at 12.07.41

Learning and development crafting - întâlnirea #10

.

 de Alexandra MIF, Specialist HR

Citat-L-and-D-crafting-template

Întâlnirea din luna Octombrie a fost despre Visual Facilitation, Gabriela HUM purtându-ne prin bucuria de a crea povești, folosind tehnica desenului ca formă de reprezentare. Am aflat că 75% din neuronii senzoriali sunt vizuali, așa că s-a ajuns să se spună că „o imagine valorează cât o mie de cuvinte”.

Learning and development crafting - întâlnirea #9

.

 de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 9 LDc

Întâlnirea lunii septembrie a fost despre Coaching ca instrument în învățarea și dezvoltarea angajaților. Am avut plăcerea să o avem invitată pe Maria DOFELDT de la CoachCompanion și să se alăture comunității L&D crafting noi membri.

Luni de Poveste...la Cărturești 2019

.

Cu multă energie, ne pregătim pentru evenimentul Luni de Poveste... la Cărturești de anul acesta. Am ajuns deja la a cincea ediție și vă așteptăm timp de patru săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 – 20:30, cu subiecte inspirate din feedback-urile celor care ați participat la ediția de anul trecut.

Banner 1800X640- cover 2019 variantă nouă-01111-01-01

Learning and development crafting - întâlnirea #8

.

 

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 8 LDc

August a fost despre Virtual Training și am avut plăcerea să o avem ca facilitator pe Codruța BURDA de la World Vision International. Iar pentru că trainingul virtual este despre conectarea și dezvoltarea persoanelor aflate în locații diferite, ne-am bucurat să avem alături colegi de la Iași și București.

Learning and development crafting - întâlnirea #7

.

 de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 7    LDc

Am trecut deja de mijlocul celui de-al doilea an de viață a proiectului ce stă la baza comunității de L&D din Cluj-Napoca! Am avut plăcerea ca la întâlnirea lunii iulie să discutăm cu Ileana FRITEA de la Banca Transilvania despre Comunicare și Neuroștiințe.

Learning and Development crafting - întâlnirea #6

.

 de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 6 LDc

Iunie a fost despre Storytelling în compania Paulei BEUDEAN de la Fundația Danis. Așadar, ne-am bucurat să fim introduși în lumea poveștilor aplicate în business, precum și în mediul non-guvernamental.

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: