Coaching

Coachingul este un program de dezvoltare intensivă pentru o persoană cu scopul de a facilita realizarea unor obiective personale şi/sau profesionale şi dezvoltarea unor abilităţi sau competenţe. Programul este foarte individualizat pe nevoile de dezvoltare ale clientului şi pe punctele tari şi resursele acestuia, din punct de vedere personal şi profesional. Este focalizat pe găsirea de soluţii şi este orientat spre obţinerea de rezultate concrete, cu impact asupra performanţei personale şi profesionale.

  • Business coaching se adresează managerilor de nivel decizional, în scopul dezvoltării sau optimizării competenţelor necesare pentru dezvoltarea unei afaceri sau companii (competenţe legate de management, planificare strategică, strategie de vânzare, marketing strategic, asumarea de riscuri, luarea deciziilor etc).
  • Executive coaching se adresează managerilor de nivel executiv, în scopul dezvoltării sau optimizării competenţelor necesare unei bune performanţe manageriale (competenţe legate de conducere, management, formarea şi dezvoltarea unei echipe, gestionarea conflictelor, managementul timpului etc).

Solicită Ofertă

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume, Prenume(*)
Informații lipsă

Companie
Invalid Input

Email(*)
Adresă invalidă

Telefon(*)
Număr telefon lipsă

Solicit ofertă pentru(*)
Subiectul mesajului

Mesaj(*)

Acord informare(*)
Bifați una dintre variante.

Sunt de acord să primesc pe email noutăți despre evenimente, oferte și cursuri derulate de ATU Consulting.

Cod de verificare(*)
Cod de verificare
  RefreshCod invalid

Trimite

Continuarea navigării presupune un proces complex, aici poți consulta Politica de confidențialitate.

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: