ATU Consulting - 15 ani de training and beyond

.

ATU Consulting a împlinit 15 ani de activitate, 15 ani de training and beyond, de proiecte în care ne-am pus amprenta asupra organizațiilor partenere. A fost un parcurs firesc, de creștere organică în care ne-am bucurat să fim alături de oameni de HR și L&D, de manageri și angajați, de echipe și departamente. A crescut și echipa, pe parcurs alăturându-ni-se consultanți din diverse domenii de activitate, traineri și responsabili HR, colegi implicați în organizarea de evenimente.

IMG 8662

Am aniversat cei 15 ani de activitate împreună, în echipă, cu recunoștință pentru experiențele cu care ne-am format și cu entuziasm pentru proiectele viitoare. Așadar, am petrecut o duminică de Garden Party with Friends echipați cu jeans, tricou, pălărie și multă veselie. Locația a fost una retrasă, cu o deschidere spre o priveliște de vis – colinele survolate de aeroplane și parapante colorate; ne-am bucurat de starea de libertate și optimism transmisă de acestea. Totodată, relaxarea și atmosfera de vacanță au fost la cote maxime – să fi fost de la balansoare, șezlonguri și limonada rece? Mulțumim La Moșu’ pentru toate acestea și pentru răsfățul culinar cu care ne-am desăvârșit aniversarea!

IMG 8562

IMG 8674

Iar pentru că la orice aniversare se cuvine să fie cadouri, ne-am bucurat să primim dulciuri și markere profesionale pentru noua noastră pasiune: visual facilitation. Ne dorim ca și în următorii 15 ani să dăm contur la cât mai multe proiecte de impact, să proiectăm traininguri relevante pentru cei cărora ne adresăm, să creionăm cariere de succes și să dăm culoare complexității din spatele proceselor organizaționale.

Mulțumim pentru cei 15 ani în care ne-ați fost colaboratori, parteneri, colegi - pentru că ne-ați fost alături!

IMG 86041

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: