Skip to main content
Jurnal »

Am învățat la HR Summit 2017

4 aprilie 2017

În zilele de 29 și 30 martie 2017, s-a desfășurat în Cluj-Napoca cea de-a 12-a ediție HR Summit – conferință ce vizează domeniul resurselor umane și reunește specialiști din această arie de activitate, dar și din zone de competențe conexe, furnizori de servicii HR, companii de outsourcing și manageri.

În acest an, am fost prezenți la eveniment prin colegele noastre: Cecilia GHERLE și Ioana MUREȘAN. 

170329 HR Summit 2017

Acestea ne-au împărtășit din experiența de învățare acumulată pe parcursul celor două zile în care au luat parte la prezentări și workshop-uri pe teme variate din domeniul HR-ului.

Vă invităm să citiți în continuare împresiile colegelor noastre:

Experiența de la HR Summit de anul acesta a fost una valoroasă, mai ales dat fiind faptul că acest domeniu este în plină dezvoltare. Mi-a plăcut că s-au îmbinat partea teoretică și experiențele de la locul de muncă, evidențiindu-se totodată perspective și metode practice.

Proiectele prezentate de o parte din speakeri au adus un suflu nou; cu ajutorul acestora am reușit să construiesc alte idei pe care să le duc mai departe. Subiectele au fost diverse și au acoperit teme din mai multe arii ale acestui domeniu – de la partea administrativă până la partea de dezvoltare și talent management.

Consider că participarea la acest eveniment poate să aducă un plus de valoare atât celor care lucrează în domeniul resurselor umane, cât și celor care activează în domenii conexe. E un cadru în care se exprimă tendințe noi și proiecte implementate sau în curs de implementare.

Cecilia GHERLE, Trainer 


HR Summit a reprezentat o excelentă oportunitate de networking cu profesioniști din domeniile HR, juridic și marketing. Experiența de învățare a fost una valoroasă, fiind expuși la diversitate: speakerii prezenți la eveniment activează fie în străinătate, fie în capitală sau pe plan local, pe poziții variate –  de la consultanți, la directori, manageri, chiar și CEOs.

Am fost imersați în tematica Supereroilor pe parcursul a două zile prin intermediul workshop-urilor, prezentărilor, studiilor de caz și dezbaterilor susținute. Mi-a plăcut extrem de mult faptul că s-au împărtășit exemple din experiența fiecăruia. Mai mult, s-a pus accent și pe dialog, facilitat prin schimbul de idei. De asemenea, am apreciat trimiterile făcute către metodele, tehnicile și resursele menite să îi ghideze pe specialiștii HR și angajatori în recrutare, dar nu numai. 

În urma HR Summit, am rămas cu o perspectivă mai bogată asupra problemelor cu care te poți confrunta în acest domeniu, dar am descoperit și soluții prin care le poți preîntâmpina sau contracara. Totodată, am dobândit și un set de bune practici aplicabile situației actuale de pe piața muncii. Din multitudinea de teme abordate, mi-au plăcut în mod special cele despre: managementul schimbării, strategia de inducție, retenție și recompensare a angajaților, precum și evoluția HR-ului de-a lungul timpului.

Ioana MUREȘAN, Asistent Tehnic

Mulțumim pentru frumoasele idei transmise!

Recomandă și altora