Evaluator de Competențe Profesionale - COR 242405

Cursul de Evaluator de Competențe Profesionale (COR 242405) este un curs de specializare ce se adresează cu preponderență practicienilor din departamentele de HR, celor care desfășoară procese de recrutare și selecție, instituțiilor care au ca scop certificarea de competențe, dar și persoanelor care doresc să își dezvolte abilități suplimentare de evaluare a competențelor (manageri, team lideri, profesori, educatori etc.).

Evaluatorii de Competenţe Profesionale sunt cei care pregătesc instrumente de evaluare, realizează și asigură calitatea procesului de evaluare şi certificare a competențelor candidaților ce doresc recunoaşterea calificărilor şi a competenţelor dobândite la locul de muncă sau în procese de învătare formală sau non-formală.

Structură și Tematică

Cursul se desfășoară pe o durată de 4 module și presupune 64 de ore de formare, din care 70% sunt activităţi practice.

La finalul formării, se organizează un examen cu reprezentanți din partea ANC. Pentru obținerea certificatului, este obligatorie parcurgerea tuturor modulelor, ce vor acoperi ca tematică:

  1. Elaborarea instrumentelor de evaluare
  2. Consilierea candidatului pentru evaluare
  3. Organizarea procesului de evaluare
  4. Realizarea propriu-zisă a evaluării
  5. Luarea deciziei privind competențele candidatului

Beneficii

În calitate de participant la acest curs:

  • vei şti cum să elaborezi instrumente de evaluare adaptate diferitelor competențe și profesii, plecând de la analiza postului sau de la profesia specificată în codul COR;
  • vei cunoaște pașii de urmat în organizarea unei sesiuni de evaluare de competențe;
  • vei realiza un proces de evaluare corect;
  • vei lua decizii realiste în procesele de recrutare și selecție sau de succesorat, unde candidații sunt în competiție pe baza competențelor profesionale;
  • vei obţine certificatul de specializare Evaluator de Competențe Profesionale - cod COR 242405, recunoscut de MMFPS şi MECI, atât în țară, cât și în UE.

Cursul este organizat prin furnizorul de formare profesională a adulților Hum Management Consulting - conform autorizației 12/1721/04.08.2015.

Pentru mai multe detalii despre criteriile de selecție, costuri, tematica completă și formatori, vă invităm să ne contactați.


Vom publica pe site datele cursului Evaluator de Competențe Profesionale în momentul în care vom deschide înscrierile pentru o nouă sesiune!

Solicită Ofertă

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume, Prenume(*)
Informații lipsă

Companie
Invalid Input

Email(*)
Adresă invalidă

Telefon(*)
Număr telefon lipsă

Solicit ofertă pentru(*)
Subiectul mesajului

Mesaj(*)

Doresc să mă abonez la Newsletterul ATU Consulting(*)
Bifați una dintre variante.

Cod de verificare(*)
Cod de verificare
  RefreshCod invalid

Trimite


Testimoniale

Cu siguranță, acest curs de Evaluator de Competenţe Profesionale îl voi așeza pe raftul cu experiențe frumoase. Am întâlnit un climat pozitiv, de încredere, cu un ritm de învățare și experimentare potrivit. Informații clare, structurate, oameni care au împărtășit din experiență, întrebări, oglinzi care mi-au arătat mai clar cine sunt. Toate acestea, asezonate cu simțul umorului, traineri pregătiți și calzi și participanți deschiși. Mai pe scurt: AWESOME! Vă mulțumesc pentru tot ce ați oferit. Cu siguranță, ne vom revedea!

Cristina MITRICĂ, HR Consultant & Recruiter


Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait

Copyright © 2013 - 2015 ATU Consulting