Consilier pentru Dezvoltare Personală - COR 242324

Consilierul pentru Dezvoltare Personală este un NOU standard ocupațional (COR 242324), ce oferă instrumentele și viziunea necesare pentru a consilia persoane în parcursul lor de viață. Consilierul pentru Dezvoltare Personală lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, oferind cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce impiedică evoluția personală și/sau profesională. 

Programul de Consilier pentru Dezvoltare Personală este un curs de specializare. Persoanele invitate să îl urmeze au ca obiectiv principal în activitatea de zi cu zi relațiile interpersonale (resurse umane, management, educație, asistență socială). 

Structură și Tematică

Cursul se desfășoară pe o durată de 6 module și presupune 150 de ore de formare, din care 70% sunt activităţi practice, oferindu-se astfel cadrul teoretic și practic pentru însușirea de cunoștințe și dezvoltarea abilităților și competențelor necesare desfășurării activității de consiliere pentru dezvoltarea personală. 

La finalul formării, se organizează un examen cu reprezentanți ANC. Pentru obținerea certificatului, este obligatorie parcurgerea tuturor modulelor:

 1. Formarea relației de consiliere
 2. Investigarea situațiilor problemă
 3. Investigarea resurselor implicate în situația problemă
 4. Explorarea soluțiilor potențiale
 5. Modul Practic
 6. Modul Practic

Beneficii

În calitate de participant la acest curs:

 • te vei dezvolta personal
 • îți vei îmbunătăți capacitatea de înțelegere și gestionare a relațiilor interumane profesionale și personale
 • îți vei dezvolta abilitățile de facilitator în problemele interumane
 • vei învăța tehnici eficiente de rezolvare a problemelor și de gestionare a conflictelor
 • vei obţine certificatul de specializare Consilier pentru Dezvoltare Personală - COR 242324, recunoscut de MMFPS şi MECI, atât în țară, cât și în UE
 • îți vei îmbunătăți activitatea profesională, fiind în situația de a putea exercita activitatea de Consilier pentru Dezvoltare Personală în calitate de liber profesionist
 • ai șansa de a-ți schimba traseul în carieră sau de a-ți diversifica sursele de venit

Acceptarea în formarea pentru profesia de Consilier pentru Dezvoltare Personală este condiționată de două criterii de selecție:

 1. studii superioare finalizate
 2. evaluare psihologică a personalității

Cursul este organizat prin furnizorul de formare profesională a adulților Hum Management Consulting - conform autorizației 12/331/04.04.2014.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de eligibilitate, tematica completă și formatori, vă invităm să ne contactați.


CDP-stropitoare

O nouă sesiune deschisă a cursului autorizat ANC de Consilier pentru Dezvoltare Personală se va derula în perioada  februarie - iulie 2018. Mai multe informații găsiți aici.

 

 

Solicită Ofertă

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume, Prenume(*)
Informații lipsă

Companie
Invalid Input

Email(*)
Adresă invalidă

Telefon(*)
Număr telefon lipsă

Solicit ofertă pentru(*)
Subiectul mesajului

Mesaj(*)

Doresc să mă abonez la Newsletterul ATU Consulting(*)
Bifați una dintre variante.

Cod de verificare(*)
Cod de verificare
  RefreshCod invalid

Trimite

Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait

Copyright © 2013 - 2015 ATU Consulting